Loans

The Shocking Reality Of A Loan Shark Collecting Money – Cik Arnab & Encik Kura kura

the-shocking-reality-of-a-loan-shark-collecting-money-cik-arnab-encik-kura-kura

The Shocking Reality Of A Loan Shark Collecting Money – Best Deal Right Now?

Cik Arnab & Encik Kura Kura adalah adaptasi dari manga jepun berjudul
“The Shocking Reality of A Loan Shark Collecting Money”.
.
Korang setuju x, bila kita berniat nak memberi yg terbaik kat org lain, kebaikan tu sendiri akan berbalik pada kita.
.
.
Jom sama2 kita buat at least satu kebaikan hari ni dgn MyFundAction! Info lanjut boleh klik https://www.billplz.com/MisiMusimSejuk_MT
.
Music in this video

– [ALEXANDROS] – アルペジオ Cover/ JUDGE EYES (ジャッジ アイズ) :死神の遺言【歌ってみた】【弾いてみた】

– 『君と100回目の恋』- AIOKURI「MIWA」Cover
.
Follow IG team kami
@elyashazard : https://www.instagram.com/elyashazard/
@azfarhamdii : https://www.instagram.com/azfarhamdii/
@afwanawesome : https://www.instagram.com/afwanawesome/

For business inquiry, contact : mtaspro@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/MTASproduction
Twitter : https://twitter.com/all_shared
Instagram : http://instagram.com/mtasproduction

Follow our 2nd channel !
Mtas Academy : https://youtube.com/c/MTASAcademy

Website : https://mtasproduction.com

Saksikanlah Cik Arnab dan Encik Kura-kura ye.

Thanks for watching the The Shocking Reality Of A Loan Shark Collecting Money video!

Watch the The Shocking Reality Of A Loan Shark Collecting Money video on Youtube

45 Comments
Share

45 Comments

  1. MTAS Production
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Jom sama2 kita buat at least satu kebaikan hari ni dgn MyFundAction! Info lanjut boleh klik https://www.billplz.com/MisiMusimSejuk_MT

  2. Fikri Zul Ain
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Weyy aku nanges weyy. Baek la Elyas! Sorry baru jumpe video ni 😌

  3. septian
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Kenapa harus ada lagu Jepangnya pak😂

  4. Sharky _GamingUwUシ
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Aku nangis doo😭😭😭😭

  5. DV_ 絵ヴぉ21
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    cam anime gila

  6. FAISAL HAQEEM
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Elyas jadi rambut panjang cam anime😲

  7. Erni Othman
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Aku tak tau yang lagu ni

  8. Biohazard Killer
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    dlm cerita ni , actor yg paling comel is elyas guys bukan budak tu

  9. SYAKIR BIN SARUDIN
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Ni ambil jalan cerita anime ni
    Apa2 pun memang awesome

  10. FZ GAMERZ
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Sedih plak citer ni

  11. Addam Haziiiq
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    UwU aku tgh makan oi! Masuk air mata lam nasi 😭

  12. Aziz Fury9608
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    せかいのわとこか

  13. {~AHMAD AQIL CHANNEL~}•-•
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Ini antara the best video daripada MTAS studio

  14. Iswanasyahfira Iswanasyahfira
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Bagi aku kan cerita ni lagi best dari cite lain

  15. Yana Qistina
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    sedih pun ada geram pun ada tapi yg syok nya elyas

  16. dani danial
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Mantap la watak elyas crita ni

  17. Yati Hayati Gojes
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    comel budak tu

  18. Yati Hayati Gojes
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    best. buat lg cite mcm ni make sure ada english sub. skrg global bahasa bkn isu janji jln cite best ada sub english 1 dunia layan.kalu leh letakla lagu melayu

  19. Yati Hayati Gojes
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    nice editing video

  20. nor nabilah
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    4:50 lawak
    13:17 aku nangis weyhhhh

  21. Cahaya Pengetahuan
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    sedihnya

  22. STAR_ rawr
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    tersentuh😊🔥

  23. Kerry
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    4:51 hahahahah😆😆😆😆😆😆😅

  24. Azwana Ahmad
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Comel nya cik arnab dan kura -kura☺️😄

  25. Jett
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    When the gangster mood change belike

  26. Juliana Jusoh
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    patut laa vibes anime dia lain maciam hshshs

  27. ColinFelixz
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    HAHAHAHAA TERIMA KASIH PAK CIK ESOK COLIK SAYA LAGI TAUU!!

  28. Ir Shad
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    One shot manga ni……….
    Boleh pulah di buat live action… Dah lah pelakon melayu mtas palak tu

  29. wongnairee wong
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Pakcik tu macam ayah dia lah 😭😭😭

  30. EdaSofea
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    🤣😂😣Hahahaha 😜😃😒

  31. EdaSofea
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    eeeeeeeee Gemuk 💸💵💴

  32. Firdaus Yusri
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    perghh ada lagu crita 100th love with you

  33. Mohd Isa
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    😭😭😭😭😭

  34. Eagle Oga
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Aduhai, kenapa masa ni keluar, aku tak tahu menahu pasal bende ni. Padahal manga Oneshot dia salah satu manga favourite aku. Good job MTAS. Sebab adapt manga dengan baik.

  35. ALIFF WAFIEY
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Sedihnya knp pak cik tu tak jadi ayah angkat dia jer..

  36. Nor Azilah Atan
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    😭😭😭😭

  37. Faris Wahid
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    salam… nk tau nama lagu jepun tu boleh x? mcm sedap ah

  38. nasriza ija74
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    kalah cite avangers semangat buat konten

  39. Fathiyyah Abu Bakar
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Sedih la 😨😨😩😩😭😭

  40. ikaa
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    alalala comelnye alisa ariana 🥺✨

  41. FROST FIRE
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  42. Myza Group
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Air mata banyak keluar habis tisu

  43. Wan Nur Asyiqin
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    Sedih+lawak..

  44. mhd nazri
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    .

  45. mhd nazri
    July 28, 2021 at 1:38 pm

    😂
    👕
    👖